Naše služby

Spoľahlivé služby sú cestou k spokojnému zákazníkovi

Aj vy patríte k tým, ktorí si radi užijú každú voľnú chvíľku so svojimi blízkymi?

Ale žiaľ, času na sebarealizáciu je stále menej a menej.

Ukradnúť si čas a vnútornú energiu pre svoje záľuby vám pomôže spolupráca s profesionálmi.

Naša spoločnosť TERCOPLAST vie, že úspech v podnikaní sa tvorí vzájomnou dôverou, stabilitou, kvalitným produktom a hlavne poskytovaním profesionálnych služieb. Služieb, ktoré vám šetria čas.

V súčasnom spotrebnom a uponáhľanom svete je veľmi dôležité pre dosiahnutie úspechu, mať skvelý a kvalitný produkt. To však nie je všetko. Pretože úspech vedie cez poskytovanie širokého spektra profesionálnych, rýchlych a stabilných služieb.


SPOLOČNOSŤ TERCOPLAST PONÚKA:

1. PRODUKT

Máme najkvalitnejšie produkty na trhu s polykarbonátovými doskami. Len v našom sortimente je najširšia ponuka materiálov značiek


2. DOPRAVA

Načo je vám kvalitný produkt, keď máte vzhľadom na rozmery polykarbonátovej  dosky ako ho dostať do auta? Nestrácajte čas s jeho dopravou. Pozor na ohýbanie dosiek pri doprave. Ohyb je limitovaný minimálnym polomerom, inak môžete dosky poškodiť.

TERCOPLAST vám zabezpečí profesionálnu a bezpečnú dopravu svojimi autami, alebo zmluvnými prepravcami až na miesto určenia.


3. REZANIE NA MIERU

Potrebujete dosky narezať? Je pre vás dôležitý čistý a rozmerovo presný rez? Chcete mať dodanú dosku v presnom rozmere (šírka x dĺžka) a nechcete mať žiadne starosti?

TERCOPLAST reže dosky na mieru profesionálnymi pílami s maximálnou presnosťou.

V našom základnom a zároveň najširšom sortimente na trhu ponúkame množstvo dĺžkových a šírkových variantov tak, aby vznikali minimálne straty. A šetrili sme tak životné prostredie.


4. REZANIE FÓLIÍ

Potrebujete presne narezať fólie?

TERCOPLAST disponuje profesionálnymi automatickými rezačkami fólií na profesionálne industriálne ale aj marketingové využitie. Samozrejme ponúkame aj širokú škálu samotných fólií vyrobených spoločnosťou SABIC.


5. OBRÁBANIE, FORMÁTOVANIE A OHÝBANIE DOSIEK

Nestačí vám dosku narezať v pravouhlých tvaroch, ale potrebujete nepravidelný tvar? Šikminy, či výrezy? Potrebujete ju ohnúť (za tepla, alebo za studena) do požadovaného tvaru?


6. ODSÁVANIE NEČISTOT

Komôrkové platne sú najobľúbenejšou materiálovou a aj vzhľadovou voľbou pre realizáciu zastrešení terás, pergol, balkónov ..., ktoré majú vysoké požiadavky na dizajn a čistotu materiálu.

TERCOPLAST vám dodá produkt bez akýchkoľvek nečistôt, alebo pilín vzniknutých rezaním dosky na požadovaný rozmer. Používame profesionálne vákuové odsávače, aby sme dosiahli maximálnu čistotu dodávaného produktu.


7. LEPENIE MONTÁŽNYMI PÁSKAMI

Životnosť realizovaného diela závisí od množstva dôležitých detailov. Samotný materiál, služby k materiálu (dodanie, rezanie, čistenie, ...), ale aj materiálové príslušenstvo. Veľmi dôležitá a nevyhnutná súčasť príslušenstva sú montážne pásky, ktorá maximálne predlžuje životnosť celého diela a má vysoký vplyv na jeho estetiku.

TERCOPLAST ponúka profesionálne montážne pásky, pomocou ktorých zalepíme komôrky polykarbonátových dosiek a takto zabezpečené voči nečistotám či hmyzu dodáme.


8. LEPENIE PREPRAVNÝMI PÁSKAMI

Ak potrebujete preskladniť polykarbonátové dosky lebo vaša stavba ešte nie je pripravená na zastrešenie, alebo potrebujete dosku prepraviť na ďalšie miesto určenia, je nevyhnutné daný produkt z dôvodu jeho ceny, jeho čistoty chrániť.

TERCOPLAST vie ochrániť okraje, resp. hrany dosky pomocou prepravných pások. Ochránia okraj a zároveň nepoškodia povrch materiálu a ani nezanechajú stopy lepidla.


9. PORADENSKÝ SERVIS, MONTÁŽ

Aj keď máte k dispozícii kvalitatívne špičkový materiál a zlyháte pri jeho montáži, vaše dielo utrpí na dizajne, funkčnosti, životnosti a vašom užívateľskom komforte.

TERCOPLAST vám odporučí presný postup montáže, nevyhnutné materiálové príslušenstvo a všetky informácie ako zostrojiť výsledné dielo.

Ak chcete pomôcť aj so samotnou realizáciou TERCOPLAST má profesionálne zaškolených partnerov pre realizáciu diel rôzneho typu a druhu.  

Poradíme a pomôžeme

 

Kontakt

Zátišie 1, 831 03 Bratislava
Slovenská republika

+421 2 444 543 61
+421 903 906 385
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.